home_hover home mail_hover mail-small_hover mail-small mail activities_hover activities cancel check_hover check chevron clock close_hover close comment days edit_hover edit-small edit external_hover external facebook_hover facebook information_hover information link_hover link logout_hover logout mute_hover mute pause_hover pause plus radiocheck report_hover report reporters_hover reporters search share-bottom share-right sponsors_hover sponsors supporters_hover supporters-small supporters tag-right_hover tag-right updates_hover updates user_hover user volume playbutton

World teacher Charlotte naar Suriname 2020

Work hard, dream big

Een droom die uitkomt en die ik graag met jullie deel: Ik mag met stichting Edukans mee op reis naar Suriname! In de meivakantie ga ik samen met een enthousiaste groep leerkrachten en schoolleiders op avontuur. Terug naar mijn roots en naar het hart van mijn werk. Dit avontuur staat in het teken van werken aan kwaliteitsverbetering, samen leren en inspireren.

Leren en inspireren

We kunnen veel van onze Surinaamse collega’s leren: meertaligheid en culturele identiteit hebben een belangrijke plek op de lokale Pabo en in het curriculum. Het onderwijs in Suriname is sterk in ontwikkeling; men wil graag meer gedifferentieerd lesgeven en schoolleiders werken toe naar concrete ontwikkelplannen voor hun scholen. We gaan op verschillende scholen samen werken aan: Active learning, Teaching en School management.

In actie voor Edukans

Om ook mijn Surinaamse collega’s aan het trainingsprogramma te kunnen laten meedoen én om te zorgen dat Edukans opvolging kan geven aan de kwaliteitsverbetering die tijdens de reis ingezet wordt, halen alle deelnemers van de reis sponsorgeld op. Mijn streven is om minimaal €2020 op te halen. (Mijn eigen reis- en verblijfkosten alsmede de trainingsdagen vooraf betaal ik zelf.) Mijn vraag aan jou is: wil je hier via de link op mijn actiepagina een kleine bijdrage aan leveren? Soso Lobi.

Lieve groet,

Lot